Vloerbedekking, gordijnen en binnenzonwering van Bonnewel

Contact

Raambekleding en zonwering 

Voor nieuwe gordijnen, vitrage of zonweringen komt u langs op de afdeling woninginrichting van Bonnewel. In ons assortiment vindt u raambekleding van de merken: Seasons, Luxaflex, Lifestyle Interior, A House of Happiness, Leffring & de Wilde en Het Stoffengilde. Wij meten alles voor u op en monteren de nieuwe raambekleding bij u thuis. Het enige wat u hoeft te doen, is het materiaal uitzoeken in onze winkel in Breskens. En dankzij ons brede assortiment zult u altijd iets vinden wat bij u en uw woning past.

Ik zoek nieuwe raambekleding

Huishoudelijke artikelen

Koffiezetapparaten, magnetrons, wafelijzers, weckpotten: u vindt geheid wat u nodig hebt bij Bonnewel. Wij verkopen zo veel verschillende artikelen dat er altijd iets voor u bij zit. Er is geen beginnen aan om ze hier allemaal te noemen, dus kom gewoon een keer langs in onze winkel in Breskens om inspiratie op te doen. Ons personeel staat altijd voor u klaar om u verder te helpen. Een overzicht van de actuele acties vindt u in onze folder.

Vloerbedekking

Tapijt, vinyl, laminaat, pvc-stroken: kies bij Bonnewel uit tal van stalen de vloerbedekking die precies bij uw woning past. Wij leveren onder meer vloerbedekking van de merken: 

  • Lifestyle Interior,
  • Coretec,  Belakos
  • Heuga
  • Dersimo
  • Novilon
  • Balterio
  • Wineo   

Heeft u een keuze gemaakt? Dan komen we graag langs om de vloer bij u te leggen. Dit doen we niet alleen in woningen en appartementen, maar ook in caravans, vakantiehuisjes en kantoorruimtes. Ook egaliseren we de ondervloer voor pvc-vloeren. Dankzij onze service kunt u binnen no time genieten van uw nieuwe vloer.

Ik wil een nieuwe vloer